Beograd, Žarkovo, Drage Spasić 19 0638037069 office@lider21.co.rs

Usluge

Šta imate uknjiženo u vašim knjigama?

ŠTA IMATE KNJIŽENO U VAŠIM KNJIGAMA?

Mi smo knjigovodstvena agencija koja vam omogućava da u realnom vremenu pratite svoje poslovanje u ciframa, poslujete po zakonu i da vam budemo pomoć u radu i budućem razvoju.

Tu smo da vam olakšamo poslovanje:

Da plaćate poreze, a ne kazne

Orjentisani smo prema:

Malim preduzećima

Preduzetnicima

Proizvodnim preduzećima

Znamo da vam je dan prepun obaveza i stresa, zato se “rešite” svojih papira poveravajući ih nama. Mi ćemo ih obraditi, proknjižiti, obračunati i u brojkama ćemo vam vratiti informacije nazad.

Ne trčimo za što većim brojem klijenata, već imamo saradnike sa kojima radimo od samog osnivanja. Istrajno sa vama gradimo poverenje i sigurnost za vaš biznis.

Jedni drugima moramo biti podrška u radu i napredovanju, a nikako trošak i obaveza.

ŠTA ĆETE TAČNO DOBITI KAO NAŠ KLIJENT- SARADNIK?

I možemo još:

Postoji i mogućnost da:

Praktično imate svoje računovodstvo u džepu.

Zajedno sa našim saradnicima možemo da vam obezbedimo:

Cenu formiramo na mesečnom nivou u zavisnosti od obima dokumentacije koju treba da obradimo i kompleksnosti posla kojim se bavite, a na osnovu informacija koje nam pružite.

KOLIKO RIZIKUJETE AKO NAM UKAŽETE POVERENJE

Prvo se trudimo da predupredimo sve moguće greške, koristeći online softver u radu i razne dodatne alate u komunikaciji i razmeni dokumenata.

Sarađujemo sa jednim stručnim časopisom, pretplaćeni smo i na stručne platforme iz oblasti poreza, finansija i deviznog poslovanja, komuniciramo sa konsultantima i kolegama. 

Takođe zahtevamo da i vi budete odgovorni prema svojoj firmi (a da biste nama uštedeli vreme) pa da nam dostavite svu dokumentaciju nastalu po svim poslovnim promenama u datim rokovima. 

Stojimo i stajaćemo odgovorno iza svoga rada. A da biste nam verovali, reći ćemo vam da smo osigurani kod osiguravajuće kuće, polisom od profesionalne odgovornosti kako bismo vam nadoknadili štetu.

Postanite naš dragi saradink-saborac

Imaćete uredne i tačne knjige. Vaši bilansi su ogledalo vašeg uspeha i vašeg biznisa. Nemojte rizikovati, budite sigurni.