Beograd, Žarkovo, Drage Spasić 19 0638037069 office@lider21.co.rs

O meni

Zašto da se opredelite za nas?

Pozdrav, dragi ljudi.

 

Ja sam Jasmina Pavlović, ekonomista za finansije, bankarstvo i berzu po obrazovanju, računovođa po opredeljenju i vlasnica Agencije za vođenje poslovnih knjiga LIDER XXI .

Svoju poslovnu karijeru započela sam radom u privatnim firmama 90-ih godina.

Radila sam u svim delovima knjigovodstva od trgovine, proizvodnje, usluga… i tako sticala svoje bogato iskustvo u ovoj oblasti. Uvek sam se trudila više i bolje, pa je moj rad bio prepoznat i nakon nekog vremena uvek sam dobijala bolje pozicije u tim firmama, a možda i zahvaljujući odličnoj logici koju posedujem, a koja je, složićete se, neophodna za ovaj posao.

Na kraju sam radila u jednoj knjigovodstvenoj agenciji gde sam svoje znanje finalizirala na izradi završnih računa. Odaću vam tajnu ovog zanata: tu nikada nema kraja, stalno morate da učite i da se edukujete.

Kada sam kompletno zaokružila priču u sticanju prakse, stekla sam dovoljno samopouzdanja da pređem u jednu drugu fazu moga života – da stvorim svoj sopstveni biznis.

 

 

 

U svet preduzetništva otisnula sam se 2006. godine sa idejom da ja budem kormilar svog života i svog vremena.

Dragi ljudi, verujem da i sami znate koliko je veliki korak odlučiti se na to da sami pravite svoju priču u poslovnom svetu od posla koji znate da radite.

 

Na put sam krenula, osnovala Agenciju, bez ijednog klijenta.

Odmah sam shvatila da je znanje računovodstva jedna stvar, a vođenje biznisa potpuno druga stvar.

Najveći izazov je bio kako stvoriti poverenje kod budućeg nepoznatog klijenta i zašto bi baš on meni poverio vođenje finansija svoje firme. A to su, kao što i sami znate, jako osetljive stvari. Krenula sam na proučavanje marketinga po modelu knjige “Gerila marketing” Džej Konrad Levinson, pa onda na Akademiju komercijalne komunikacije, pa tako moja firma poseduje bogatu zbirku znanja i knjiga iz oblasti preduzetništva.

 

 

Danas je to zajednica odabranih saradnika-klijenata, sa kojima radim, razmenjujem ideje, družim se, posećujemo se za bitne događaje firme i razvijamo ideje o biznisu.

Posebna vrednost koju oni ističu je poverenje koje zajednički gajimo godinama. Oni znaju da će im posao uvek biti odrađen i u roku.

Moja firma nema klijente već izabrane saradnike i nekako se biramo sami spontano, jer delimo sličnu energiju i iste vrednosti.

 

 

 

Poseban i nezamenljiv deo priče u firmi su moje kolege sa kojima radim, jer mi je  zaista lajt motiv da nam svima poslovni dan prođe sa osmehom na licu, u svetu gde se vreme ubrzalo i gde se događaji smenjuju brzinom svetlosti. Svi se trudimo da stvorimo prijatne uslove za rad i ne manjkamo u stručnoj literaturi, pribavljamo svu neophodnu tehniku za rad u današnjim elektronskom okruženju. Svako ima mogućnost da se profesionalno obrazuje prema svojim mogućnostima, željama i potrebama.

 

Neki od naših poslovnih konsultanata su: časopis Paragraf, stručna platforma Biljana Trifunović, stručni konsultant Snežana Mitrović, žena koja je stručno pomogla oko uvođenja elektronskih servisa u Poresku upravu, fond PIO, SROSO, RFZO i unapredila da se budžet Republike ubrzano puni. Trenutno radimo u tri knjigovodstvena programa, onako kako naši saradnici zahtevaju.

Agencija je članica Računovodstvene komore Srbije, i jedna od osnivača Komore.

Osnovni cilj Komore je udruživanje računovođa i unapređenje poslovnog ambijenta u kojem rade računovođe, odnosno iniciranje ka nadležnima poboljšanje zakona i zakonskih normi koje bi olakšale poslovanje i računovođa i privrednika.

Posedujem licencu Ovlašćenog računovođe i Ovlašćenog lica za zabranu pranja novca i finansiranje terorizma, učestvujem na stručnim seminarima, onlajn radionicama.

 

 

 

Kada sam osnovala agenciju moja misija je glasila: želim da gajimo individualni pristup prema svakom klijentu, a to znači zajednički rad vas, kao naših klijenta i računovodstva, radi bolje organizovanosti poslovnih aktivnosti, praćenja poslovnih rezultata što uslovljava uštedu u novcu i vremenu.

Za vas smo knjigovođa koji dugo gleda u sliku vašeg profita.

 

Imala sam i viziju: da pomognemo vama kao poslodavcima da bolje razumete važnost dobro organizovanog i vođenog računovodstva i da ta novostečena znanja primenite u praksi.

Jer, vaš knjigovođa nije vaš mesečni apstraktni trošak nego neko od čijeg znanja i sposobnosti kreativnosti i informacija zavisi i budućnost vaše firme.

 

 

Gledajući sada unazad ovih 15 godina samostalnog rada, mislim da sam dobrim delom uspela u svoj misiji i viziji, ali, kao što verovatno i sami znate, ovu strategiju stalno treba da razvijamo kako se menja vreme i okolnosti poslovanja, kao što je recimo digitalizacija.

 

Moja Agencija i ja vam možemo pomoći da imate uvek ažurno i tačno knjigovodstvo, da vam tačno obračunamo poreze i primenimo važeće zakonske propise, da vam vodimo kadrovsku evidenciju, pomognemo oko uvođenja elektronskih računa, da se prati bilans da biste imali sliku profita… i još mnogo toga što sve ne mogu pobrojati ovde.

 

Sve informacije o tome kako vama možemo pomoći pronaćićete u sekciji “Usluge” ili ako nas kontaktirate telefonskim putem na broj 0638037069.

Tu smo da vam olakšamo poslovanje: da plaćate poreze, a ne kazne.